Zoek

Uw beweging is onze zorg

Het ultramoderne Reinier Haga Orthopedisch centrum in Zoetermeer biedt de beste orthopedische zorg van Nederland. We zijn nieuw en hebben toch al 300 jaar kennis en ervaring op zak.

Met wanden gemaakt uit mossen, ons glazen dak en vier reuze schemerlampen oogt het atrium van ons centrum als de lobby van een chique hotel.

Hoge patiënttevredenheid is wat ons beweegt. Onze zorg is werkelijk om u als patiënt georganiseerd, en niet andersom.

U krijgt maximale aandacht. Vóór, tijdens en na de behandeling

Wij geloven dat goede bewegingszorg altijd beter kan. Daarom hebben wij ons gespecialiseerde nieuwe centrum opgericht.

Hier werken maar liefst 20 ervaren orthopeden van het Reinier de Graaf Ziekenhuis (Delft) en het HagaZiekenhuis (Den Haag en Zoetermeer) nauw samen met elkaar. Elk met hun eigen specialisatie.

Bij het Orthopedisch Centrum begrijpen wij dat u wilt genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Het kan voorkomen dat bewegings- en pijnklachten uw kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Dankzij ons omvangrijke team van de beste specialisten, als ook onze directe relatie met nabijgelegen ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten, bieden wij de meest complete en veilige orthopedische zorg.

Voor iedereen. Wij geven u maximale aandacht vóór, tijdens en na de behandeling.

Dit is wat ons beweegt

Een persoonlijk behandelplan, uniek voor u

Wij werken met een persoonlijk behandelplan, toegespitst op uw unieke situatie. Omdat alles wat wij doen, van begin tot eind, in het teken moet staan van ons gezamenlijke doel: de kwaliteit van uw leven behouden en waar mogelijk verbeteren. Volledig verzekerd.

Bij alles wat we doen vragen we ons af: is dit in uw voordeel?

Patiënten vertellen

Nu ik hier ben, is het me heel goed bevallen

"Ik woon in Wateringen en wilde in eerste instantie liever niet in Zoetermeer geopereerd worden. Ik had gewoon niet zo’n hoge hoed op van het LangeLand Ziekenhuis. Maar nu ik hier ben, is het me heel goed bevallen. Iedereen is hier zó aardig."

Lees verder

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks over de zorg na haar knieoperatie

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks is woonachtig in Paramaribo en is onlangs vanuit Suriname overgevlogen om in het Orthopedisch Centrum behandeld te worden aan haar knie. Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks: “Ik heb al 18 jaar last van slijtage aan mijn rechterknie. Een aantal jaar geleden heb ik in het ziekenhuis in Paramaribo een kijkoperatie gehad aan de meniscus. Deze is […]

Lees verder

1000ste operatie in het RHOC met de Mako-robot

Op 7 maart werd in het RHOC de 1000ste operatie met de Mako-robot uitgevoerd! Om dit te vieren had Stryker een lekkere taart meegenomen voor het OK-personeel, de patiënt is in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Innovatie is een belangrijke pijler voor het RHOC. Mako-technologie is ontwikkeld om chirurgen te helpen hun […]

Lees verder

De service-assistenten van het RHOC

‘De rechterhand van de zorg’, zo wordt de functie van service-assistent in het RHOC omschreven. Service-assistenten hebben een veelzijdige functie: het verzorgen van maaltijden, ondersteunen bij de dagelijkse verzorging, patiënten begeleiden naar de röntgenfoto, patiënten ondersteunen bij ontslag en brengen naar de auto. ‘We doen eigenlijk alles, behalve wondverzorging en medicatie delen’, vertelt een van […]

Lees verder

Vergoed door alle zorgverzekeraars

Ook in 2024 kunt u zonder zorgen bij het RHOC terecht. Met alle zorgverzekeraars zijn de afspraken over vergoedingen van behandelingen rond. Wilt u weten welke zorg uw zorgverzekeraar vergoedt?Kijk dan op de website van uw zorgverzekeraar.

Lees verder

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.