Uw beweging is onze zorg

Het ultramoderne Reinier Haga Orthopedisch centrum in Zoetermeer biedt de beste orthopedische zorg van Nederland. We zijn nieuw en hebben toch al 300 jaar kennis en ervaring op zak.

Met wanden gemaakt uit mossen, ons glazen dak en vier reuze schemerlampen oogt het atrium van ons centrum als de lobby van een chique hotel.

Hoge patiënttevredenheid is wat ons beweegt. Onze zorg is werkelijk om u als patiënt georganiseerd, en niet andersom.

U krijgt maximale aandacht. Vóór, tijdens en na de behandeling

Wij geloven dat goede bewegingszorg altijd beter kan. Daarom hebben wij ons gespecialiseerde nieuwe centrum opgericht.

Hier werken maar liefst 20 ervaren orthopeden van het Reinier de Graaf Ziekenhuis (Delft) en het HagaZiekenhuis (Den Haag en Zoetermeer) nauw samen met elkaar. Elk met hun eigen specialisatie.

Bij het Orthopedisch Centrum begrijpen wij dat u wilt genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Het kan voorkomen dat bewegings- en pijnklachten uw kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Dankzij ons omvangrijke team van de beste specialisten, als ook onze directe relatie met nabijgelegen ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten, bieden wij de meest complete en veilige orthopedische zorg.

Voor iedereen. Wij geven u maximale aandacht vóór, tijdens en na de behandeling.

Dit is wat ons beweegt

Een persoonlijk behandelplan, uniek voor u

Wij werken met een persoonlijk behandelplan, toegespitst op uw unieke situatie. Omdat alles wat wij doen, van begin tot eind, in het teken moet staan van ons gezamenlijke doel: de kwaliteit van uw leven behouden en waar mogelijk verbeteren. Volledig verzekerd.

Bij alles wat we doen vragen we ons af: is dit in uw voordeel?

Patiënten vertellen

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks over de zorg na haar knieoperatie

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks is woonachtig in Paramaribo en is onlangs vanuit Suriname overgevlogen om in het Orthopedisch Centrum behandeld te worden aan haar knie. Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks: “Ik heb al 18 jaar last van slijtage aan mijn rechterknie. Een aantal jaar geleden heb ik in het ziekenhuis in Paramaribo een kijkoperatie gehad aan de meniscus. Deze is […]

Lees verder

Na een nieuwe knie is een nieuwe heup een eitje

“Wat me erg is meegevallen, is hoe snel je weer op je benen staat. Een paar uur na de operatie stond er al een fysiotherapeut aan mijn bed om te kijken of ik alweer kon staan. En staan deed ik, in haar armen in mijn operatiehemd!”

Lees verder

Kasper Roth gepromoveerd

Kasper Roth, AIOS in het RHOC, heeft op 7 september in het Erasmus Medisch Centrum zijn proefschrift ’Malunions na onderarm breuken bij kinderen‘ mogen verdedigen en hiermee zijn promotieonderzoek afgerond. Polsbreuken bij kinderen zijn in vergelijking met volwassenen erg vergevingsgezind. Door de open groeischijven, herstellen kinderbreuken sneller en beter, waardoor een scheefstand vaak terug recht […]

Lees verder

Nieuwe orthopedisch specialisten in het RHOC

De afgelopen periode heeft de vakgroep orthopedie van het RHOC een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. In april is Kim Witteveen begonnen als Chef de Clinique voor de IPU knie, heup en sportgeneeskunde. Sinds medio mei is Raymond van Adrichem werkzaam als orthopedisch chirurg / chef de clinique voor de IPU hand pols en IPU […]

Lees verder

RHOC behaalt ISO 9001 certificaat

Het RHOC heeft het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, het bieden van orthopedische patiëntenzorg en het opleiden van medisch specialisten behaald. Gedurende drie dagen hebben twee auditoren van het KIWA afgelopen mei de audit in het RHOC uitgevoerd voor de ISO 9001 certificering. Na de audit bleken er geen (kritische) tekortkomingen, […]

Lees verder

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.