Uw beweging is onze zorg

D.D. Niesten

Sinds 2001 is Dieu Donné Niesten werkzaam als orthopedisch chirurg. Hij heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan het Limburgs Universitair Centrum te Diepenbeek, Belgie en aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht.  Na zijn militaire dienst op de afdeling orthopedie van het Militair Hospitaal te Utrecht heeft hij enkele jaren gewerkt als arts-assistent orthopedie in Den Bosch en Den Haag en als gastodocent bij de opleiding fysiotherapie te Utrecht.

In 1995 startte hij zijn vooropleiding bij de afdeling chirurgie van het Diaconessenhuis te Utrecht. Gedurende een half jaar is hij ook verbonden geweest als clinical research associate bij de firma Ortomed te Zwijndrecht. Zijn vervolgopleiding heeft hij gevolgd in het Leyenburg Ziekenhuis in Den Haag.

Sinds 2001 werkt hij als staflid orthopedie in de maatschap orthopedie en traumatologie regio Delft en Voorburg in de Reinier de Graaf Groep. 

Dieu Donné Niesten heeft zich binnen de orthopedie gespecialiseerd in de kinderorthopedie, de voet en enkel en de traumatologie. Daarnaast is hij lid van het spasticiteitsteam van het Basalt  Revalidatie Centrum te Delft en Den Haag en consulent bij het IPSE te Nootdorp en het Westerhonk te Monster, instituten voor meervoudig gehandicapten mensen.

Verder is hij penningmeester van het Fragility Fracture Network ( FFN)

Aandachtsgebieden

BIG-nummer

89022981601

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.