Uw beweging is onze zorg

H.H. Kaptijn

Dokter Herman Kaptijn is sedert 2005 orthopedisch chirurg. Voorafgaand aan zijn opleiding is hij 2 jaar werkzaam geweest in een VN-vluchteling programma voor Afghaanse vluchtelingen in Pakistan/ Afghanistan. Na zijn opleiding heeft hij zich verder gespecialiseerd in de orthopedische traumatologie, doormiddel van een fellowship in het Royal Adelaide Hospital in Adelaide, Australië, en in de kinderorthopedie/ -traumatologie, doormiddel van een fellowship in het Women’s and Children’s Hospital , Adelaide, Australië.

Naast zijn werk als orthopedisch chirurg is hij 3 jaar lid geweest van de bestuursraad van het LangeLand Ziekenhuis. Hij is betrokken bij het verder verbeteren van de relatie met de Fysiotherapie Eerste Lijn (FEL) om de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg rond de orthopedische patiënt te verbeteren.

Zijn expertise richt zich toe op de pathologie van de knie en met name de sportletsels (ligamentaire letsel), kinderorthopedie en orthopedische traumatologie.

Naast dat hij werkzaam is in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum werkt hij ook in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Daar werkt hij o.a. nauw samen met de afdeling kinderfysiotherapie.

Aandachtsgebieden

BIG-nummer

39044026901

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.