Search

Uw beweging is onze zorg

J.H. van Linge

Orthopedisch chirurg Van Linge is en blijft – ondanks de steeds verdere sub-specialisatie binnen het vakgebied – een generalist die het leuk vindt om te weten welk mens er in zijn spreekkamer zit. Dit komt goed van pas bij zijn werk als kinderorthopeed. Binnen dit aandachtsgebied heeft hij de zorg voor het hele steun en bewegingsapparaat en is het erg belangrijk om bij de jonge patiënt en de ouders aansluiting te vinden om een goed beeld van klachten en beperkingen te krijgen. Zijn werkzaamheden binnen de kinderorthopedie zijn verspreid over het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) en het Reinier de Graaf ziekenhuis. 

Voor volwassenen heeft hij zich verder gespecialiseerd in de problemen van de knie en voet en enkel. 

Orthopedie is een technisch en praktisch vak waarbij je met je ogen en handen al voor een belangrijk deel de diagnose kunt stellen. Samen met de patiënt besluit hij welke behandel mogelijkheden er zijn en welke het beste aansluiten bij de wensen van de patiënt. Zinvolle zorg op basis van wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen is daarbij het uitgangspunt.

Sinds 2009 werkt dr. Van Linge als orthopedisch chirurg en verdiept hij zich telkens weer verder in de materie. Hoeveel ervaring je ook hebt, je kunt steeds weer iets nieuws leren. 

Aandachtsgebieden

BIG-nummer

69055377401

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.