Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Vacature

Anesthesiemedewerker

In het kort

Aantal uren: tot uur
Salaris:Van € 3115 tot € 4391
Functiegroep:Medisch ondersteunend
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

Ben jij een (ervaren) anesthesiemedewerker en voer jij jouw beroep uit met de grootst mogelijke passie?   Is het werken in een specialistisch centrum voor orthopedie jouw droombaan en houd je van innovatie en ontwikkeling? Zoek dan niet verder!

Als anesthesiemedewerker zet je de patiënt centraal. Jij verstaat je vak en jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat een patiënt zo comfortabel mogelijk en pijnloos de operatie ondergaat. Je bent deskundig, dienstverlenend en hebt overtuigingskracht. 

De patiëntbeleving in ons operatiecomplex is wellicht anders dan je gewend bent. Wij vinden het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Dat begint al bij binnenkomst in ons gebouw. Als het enigszins mogelijk is kan de patiënt lopend naar onze afdeling komen. Eenmaal op de OK krijgt de patiënt een badjas en bijpassende sloffen aangereikt. Ondertussen heb jij je je hebt verdiept in relevante patiëntgegevens. Je ontvangt de patiënt en controleert diens algehele conditie. Je stelt de patiënten op hun gemak en voorziet hen van informatie over de behandeling en de afdeling. Je toont empathie en zorgt dat eventuele spanning bij patiënten afneemt. Tijdens de behandeling verzorg, begeleid, bewaak en observeer je de patiënten. Met jouw kennis en kunde weet je de touwtjes stevig in handen te houden.

Leuk feitje: op onze OK opereren wij geregeld met een robotarm. 

Wij werken met twee shifts: de standaard dagdienst (07:30 uur tot 17:00 uur) en een uitloopteam (08:30 uur tot 18:00 uur).

Over ons:
Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum heeft een duidelijke doel voor ogen: de allerbeste orthopedische zorg van Nederland bieden. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Onze medewerkers gaan samen met ons deze uitdaging aan. Je merkt dit aan alles, de manier waarop wij met elkaar communiceren, de professionele werkhouding, het innovatief denken en de patiënten centraal stellen. Wist je dat wij een 9.2 scoren op patiënttevredenheid? Dat zegt genoeg! Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum is een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten.

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde hbo-opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO-gecertificeerd);
 • Integriteit is een vereiste vanwege de omgang met patiëntengegevens;
 • Je bent flexibel, sociaalvaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je volgt alle verplichte bij- en nascholingen en houdt vaktechnische ontwikkelingen actief bij d.m.v. vakliteratuur en bij-/nascholing.

Wij bieden je

 • Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de € 3.115,- en € 4.391,- (FWG 55) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
 • We bieden je een reiskostenvergoeding en een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie-uren én minimaal 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch Centrum:

 • Werken in dagdiensten van 9 uur per dag met voldoende aflossing, rusttijden en een vitaliteitsprogramma;
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team dat klein is in aantal, maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistische orthopedisch centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers: individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Ben jij enthousiast over deze functie? Je sollicitatie is van harte welkom! Wij sluiten de vacature zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Je kunt van ons verwachten dat wij binnen 1 week een terugkoppeling geven op jouw sollicitatie.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met 
Nancy Hellwig-Toussain (manager OK) via 079 206 5730.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.