Anesthesiemedewerker met POS opleiding - Reinier Haga Orthopedisch Centrum
Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Vacature

Anesthesiemedewerker met POS opleiding

In het kort

Aantal uren:36 tot 36 uur
Salaris:Van € 2882 tot € 4798
Functiegroep:Paramedisch
Solliciteer uiterlijk voor:25-01-2021

Over de functie

Ben je anesthesiemedewerker en heb je daarnaast ook de Preoperatieve Screening (POS) opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In deze combinatie functie verdeel je je tijd evenredig tussen beide beroepen.  

Anesthesiemedewerker:
Als anesthesiemedewerker ben jij de spil op de OK en is geen dag hetzelfde. Je voert anesthesiewerkzaamheden en medisch-technische handelingen uit voor, tijdens en na een operatie.
Je bent deskundig, dienstverlenend en je hebt overtuigingskracht en weet deze eigenschappen toe te passen als individu en in teamverband.
Daarnaast bestaat je werk uit:

 • Het zorgen dat een patiënt zo veilig en comfortabel mogelijk de operatie ondergaat;
 • Het assisteren van de anesthesioloog volgens het ‘verlengde-armprincipe’;
 • Controleren van de OK inclusief benodigde apparatuur en deze gebruiksklaar maken op basis van het OK-programma;
 • Het voorbereiden, geruststellen en begeleiden van een patiënt op of tijdens een operatie onder lokale anesthesie. Tijdens de operatie onder lokale of algehele anesthesie bewaak, analyseer en interpreteer jij de vitale functies van de patiënt en pas jij in dien nodig het anesthesiebeleid aan;
 • Je bent inzetbaar op de holding/recovery en de OK.

Weetjes:

 • De standaard dagdienst is van 07:30 uur tot 17:00 uur.
 • Er wordt met één uitloopteam gewerkt van 08:30 uur tot 18:00 uur.
 • Wij werken niet in het weekend en za-zon en feestdagen.

Preoperatieve screening medewerker:
Als POS-medewerker ben je werkzaam op onze POS-afdeling.
Je komt te werken in een dynamische en professionele omgeving waar snel schakelen, deskundigheid en teamwork van belang zijn. Je zorgt voor een adequate bijdrage in de afstemming met de verschillende functieafdelingen en de OK-planning. Oprechte betrokkenheid bij de patiënt en diens naasten, het streven naar dagelijkse verbetering en integriteit zijn kernwaarden die wij zoeken in onze collega.

Je hebt de vrijheid je functie zelfstandig uit te oefenen binnen de gestelde kaders. Daarnaast zoeken wij iemand die het leuk vindt om te pionieren. Jij wordt namelijk de eerste anesthesiemedewerker die zelfstandig de POS gaat draaien.

 • Je bent verantwoordelijk voor het screenen van de electieve patiënten met ASA-classificatie 1-2;
 • Je neemt een medische anamnese af, inclusief de psychosociale achtergrond;
 • Je verricht lichamelijk onderzoek, vraagt relevante gegevens op en brengt het actuele medicatiegebruik van de patiënt in kaart;
 • Je adviseert over de juiste anesthesievorm voor de diverse operatieve ingrepen, je licht de patiënt in met betrekking tot de operatieve voorbereidingen (nuchter blijven, premedicatie en stoppen van bepaalde medicatie), bepaalt of aanvullende diagnostiek moet plaatsvinden en legt het informed consent vast;

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde hbo-opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO-gecertificeerd);
 • Een afgeronde POS-opleiding;
 • Integriteit is vereist bij de omgang met patiëntengegevens;
 • Je bent flexibel, sociaalvaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je volgt alle verplichte bij- en nascholingen en houdt vaktechnische ontwikkelingen actief bij d.m.v. vakliteratuur en scholing.

Over ons
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum is een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een holding/recovery afdeling, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten.

Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden.
In juli jl. zij wij gestart met een volledig nieuw team en zijn zo goed als op formatie. We vormen een hecht team waarin professionaliteit, flexibiliteit, samenwerking van belang zijn, maar gezelligheid voorop staat.

Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid mee te groeien en zich te ontwikkelen binnen de orthopedie.
 

Wij bieden je

 • Als anesthesiemedewerker word je ingeschaald in FWG 55 (min. €2.882,- max. € 4.227,-) Als POS-medewerker word je ingeschaald in FWG 60 (min. €3.322,- max. € 4.798,-);
 • Wij bieden je een reiskostenvergoeding en een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie-uren én minimaal 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum:
 • Werken in dagdiensten van 9 uur per dag met voldoende aflossing en rusttijden en een vitaliteitsprogramma;
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. De vacature wordt gesloten op 25 januari. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 weken een reactie op je sollicitatie.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op met Nancy Hellwig-Toussain (manager OK), zij staat je graag te woord via N.Hellwig@rhoc.nl of telefonisch op 079-2065730. Je kunt ook terecht bij de recruiter, Merel Luiten, via 06-51286025.

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.