Uw beweging is onze zorg

Vacature

Anesthesiemedewerker RHOC

In het kort:

Aantal uren:18 tot 36
Salaris:Van € 3270 tot € 4611
Schaal: FWG 55
Functiegroep:Anesthesiemedewerker
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie:

Ben jij een (ervaren) anesthesiemedewerker en voer jij jouw beroep uit met de grootst mogelijke passie? Is het werken in een specialistisch centrum voor orthopedie jouw droombaan en houd je van innovatie en ontwikkeling? Zoek dan niet verder!

Over ons
In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum kunnen we in volle vaart verder om onze ambities waar te maken. Eén van die ambities is het leveren van de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Wij mogen nog verder groeien en om deze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een anesthesiemedewerker.

In het Orthopedisch Centrum werken we in kleine multidisciplinaire teams met korte lijnen om patiënten uitstekende zorg te bieden. Dit doen we niet alleen. We werken in nauwe samenspraak samen met professionals uit de eerste lijn, zowel fysiotherapeuten als huisartsen. Patiënten voelen zich in het Orthopedisch Centrum gezien en gehoord en dat uit zich in de manier hoe patiënten terugkijken op hun bezoek of verblijf in ons centrum. We scoren een 9.2 op patiënttevredenheid.
Daarnaast is het Reinier Haga Orthopedisch Centrum een opleidingscentrum voor orthopeden en voeren we wetenschappelijk onderzoek om de zorg continue te kunnen verbeteren.

Over de functie
Als anesthesiemedewerker in het RHOC zet je de patiënt centraal. Jij verstaat je vak en jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat een patiënt zo comfortabel mogelijk en pijnloos de operatie ondergaat. Je bent deskundig, dienstverlenend en hebt overtuigingskracht. 
Op ons operatiecomplex werken we binnen een andere setting dan je waarschijnlijk gewend bent van een orthopedische kliniek. Waar in andere orthopedische klinieken over het algemeen alleen ASA 1 en 2 patiënten geopereerd worden, opereren wij op onze operatiekamers patiënten van alle ASA-classificaties. Ook wordt er binnen het RHOC geopereerd met de MAKO-robot waarmee totale heup en knieprotheses geplaatst kunnen worden. Ook grote ingrepen als uitgebreide revisies en peri-prothetische fracturen worden in ons operatiecentrum geopereerd waarbij de inzet van bijvoorbeeld een cellsaver mogelijk is. Patiënten kunnen bij ons ook geopereerd worden als zij postoperatief naar bijvoorbeeld een IC-afdeling moeten.  

Wij vinden het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Dat begint al bij binnenkomst in ons gebouw. Groot, modern en vrijwel overal bereikt daglicht de patiënt. Zelfs op de operatiekamers. Als het enigszins mogelijk is komt de patiënt lopend naar onze operatieafdeling en stapt daar zelf in het verpleegbed. Op de holding/recovery wordt de patiënt ontvangen en voorbereid op de operatie onder narcose. Ook een spinaal anesthesie en alle denkbare locoregionale blokken worden op de holding/recovery gegeven waarna de patiënt na een overdracht richting de operatiekamers gaat.  

Jij hebt jouw kamer in gereedheid gebracht en je verdiept in de relevante patiëntgegevens. Je ontvangt de patiënt en controleert diens algehele conditie. Je stelt de patiënt op zijn gemak en voorziet deze van informatie over de behandeling en de afdeling. Je toont empathie en zorgt dat eventuele spanning bij de patiënt wegneemt. Tijdens de behandeling verzorg, begeleid, bewaak en observeer je de patiënt. Met jouw kennis en kunde weet je de touwtjes stevig in handen te houden. Na de operatie draag jij jouw patiënt vervolgens weer over aan de recovery verpleegkundige.
We werken alleen op werkdagen in 2 verschillende diensten; de dagdienst (07:30 uur tot 17:00 uur) en een uitloopteam (08:30 uur tot 18:00 uur). Daarnaast ben je als anesthesiemedewerker ook inzetbaar op de holding/recovery ter ondersteuning waar nodig. De weekenden en feestdagen ben je dus altijd vrij.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde hbo-opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO-gecertificeerd);
  • Integriteit is een vereiste vanwege de omgang met patiëntengegevens;
  • Je bent flexibel, sociaalvaardig en werkt graag in teamverband;
  • Je volgt alle verplichte bij- en nascholingen en houdt vaktechnische ontwikkelingen actief bij d.m.v. vakliteratuur en bij-/nascholing

Wij bieden je:

  • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 55 op basis van 36 uur.
  • We bieden je een reiskostenvergoeding en een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
  • Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie-uren én minimaal 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband; Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Meer informatie over de functie:

Ben jij enthousiast over deze functie? Je sollicitatie is van harte welkom! Je kunt van ons verwachten dat wij binnen 1 week een terugkoppeling geven op jouw sollicitatie.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ed van der Schoot (teamleider OK Anesthesie/ recovery) via 079-206 5777 of Nancy Hellwig-Toussain (manager OK) via 079 206 5730.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.