Uw beweging, is onze zorg

Vacature

Chef de Clinique orthopedie

In het kort

Aantal uren: tot uur
Salaris:Van € tot €
Functiegroep:Medisch specialisten
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

 met specialisatie in chirurgische en conservatieve knie- en heuporthopedie

De staf van het RHOC bestaat uit 20 orthopedische chirurgen, allen met een sub-specialisatie. In ons werk worden wij ondersteund door een toegewijd en betrokken team van professionals. De zorg in het RHOC is georganiseerd in Integrated Practice Units (IPU) waarin multidisciplinair binnen sub-specialismen wordt samen gewerkt. In de IPU knie/heup zijn 11 orthopeden werkzaam en wordt samengewerkt met lifestyle coach, sportarts, fysiotherapeuten en (trauma)chirurgen.

 De (planbare) trauma zorg wordt in goede samenwerking met de MTU’s van het Hagaziekenhuis, het Reinier de Graaf Gasthuis en het Langeland ziekenhuis geleverd.

De IPU knie en IPU heup zijn verantwoordelijk voor de opleidings EPA en maakt gebruik van de uitgebreide faciliteiten voor (wetenschappelijk) onderzoek in het RHOC.

Over ons:
Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum heeft een duidelijk doel voor ogen: de allerbeste orthopedische zorg van Nederland bieden voor alle patiënten. Daarnaast zijn wij een opleidingscentrum voor orthopedie en doen wij wetenschappelijk onderzoek. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Onze medewerkers gaan samen met ons deze uitdaging aan. Je merkt dit aan alles, de manier waarop wij met elkaar communiceren, de professionele werkhouding, het innovatief denken en het centraal stellen van de patiënten. In juli 2020 hebben wij de deuren van ons nieuwe, volledig op de orthopedie ingerichte, centrum geopend. Wij beschikken over vijf operatiekamers, een (dag)verpleegafdeling, een polikliniek, gipskamer en twee bucky-kamers. 

Wat vragen wij van jou

  • De voorkeur gaat uit naar een collega met aantoonbare interesse en ervaring in de knie en/of heuporthopedie, bijvoorbeeld door een afgerond fellowship;
  • Participatie in de opleiding van AIOS’en en coassistenten is een vanzelfsprekendheid;
  • Een goede dosis relativeringsvermogen en humor wordt zeer gewaardeerd.
  • Bereidheid tot het deelnemen aan de regionale orthopedische traumazorg is eveneens een pré.

Wij bieden je

  • Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar, inschaling cf AMS
  • Een fulltime dienstverband (0,8 fte is bespreekbaar);

Meer informatie over de functie

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de vakgroep voorzitter, Hennie Verburg te bereiken via 079-2065531 of h.verburg@rhoc.nl. Deze vacature staat open tot 2 februari 2023.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.