Uw beweging is onze zorg

Vacature

Doktersassistent

In het kort:

Aantal uren:24 tot 36
Salaris:Van € 2129 tot € 3120
Schaal: FWG 35
Functiegroep:Doktersasisstenten
Solliciteer uiterlijk voor:30-06-2023

Over de functie:

Ben jij de doktersassistent die zijn/haar hand niet omdraait voor medische en administratieve handelingen?
Ben jij tussen de 24 tot 36 uur per week beschikbaar?
Kom dan het poliklinische team van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum versterken!

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de medische en administratieve ondersteuning van de orthopedische polikliniek. Dit doe je met een team van doktersassistenten en polikliniek medewerkers door het uitvoeren van verschillende taken. Je prikt bloed van de patiënten die geopereerd gaan worden en bereid hen voor op de operatie op het preoperatieve spreekuur. Of je doet het spreekuur met de controles na de operatie en helpt de patiënt telefonisch met diverse vragen. Ook het assisteren op de poliklinische operatiekamer behoort bij ons tot het takenpakket van de doktersassistenten die werken op de polikliniek. Daarnaast zijn er de administratieve taken die o.a. bestaan uit het plannen van afspraken, voorbereiden van spreekuren, opvragen en compleet maken van gegevens en beantwoorden van de telefoon. Bij jou staat de patiënt als mens centraal en voel jij je verantwoordelijk voor het gehele zorgproces bij het Orthopedisch Centrum.

Over ons:
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons gloednieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer dat de deuren opende in 2020. Het Orthopedisch Centrum is een zelfstandig centrum en wordt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek, opleiding en wetenschap. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid mee te groeien en zich te ontwikkelen binnen de orthopedie.
Wij staan voor Professioneel, toegankelijk en persoonlijk.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent gediplomeerd doktersassistent op MBO 4 niveau, VIG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4;
  • Je bent maandag tot en met vrijdag beschikbaar;
  • Je werkt zelfstandig, maar werkt even goed prettig samen in een team;
  • Je bent nauwkeurig en oplettend ten aanzien van de bewaking van het zorgproces en de kwaliteit;
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheden

Wij bieden je:

  • Een salaris conform de CAO Ziekenhuizen in FWG 35 of 40 op basis van 36 uur.
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding. Wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
  • Het Orthopedisch Centrum bied je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
  • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Meer informatie over de functie:

Enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en motivatie is welkom. Je ontvangt een reactie of uitnodiging per mail van ons.

Wanneer je nog vragen hebt, geeft Rinske Tabak (Manager polikliniek en backoffice) je graag meer informatie. r.tabak@rhoc.nl 079-2065590.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.