Search

Uw beweging is onze zorg

Dokter Van der Lugt neemt afscheid van het RHOC

Vanaf 1 september neemt dokter Van der Lugt na ruim 13 jaar afscheid van het RHOC en HagaZiekenhuis en vertrekt hij samen met zijn gezin naar Marbella. Van der Lugt is sinds 2010 werkzaam als orthopedisch chirurg en is sinds 2019 opleider orthopedie. In Spanje krijgt hij de kans om zijn bestaande orthopedie praktijk verder uit te bouwen bij Hospital Ceram.

‘’Ik werk nog steeds met veel plezier in het RHOC. Met name het contact met collega’s, arts-assistenten en alle andere medewerkers waardeer ik zeer. Het is ook een eer om in zo een mooi gebouw te mogen werken. Maar een kans als deze kon ik niet laten liggen, zeker ook omdat onze kinderen nu op de lagere school zitten en zich nog gemakkelijk kunnen aanpassen. Over twee jaar evalueren we deze stap om te kijken of we terugkeren naar Nederland. De tijd zal het leren.’’

De komende periode zorgt Van der Lugt voor een goede overdracht van de opleiding. De collega’s van het RHOC danken hem voor de prettige samenwerking, zijn professionele bijdrage aan de orthopedie in het RHOC en zeker niet in de laatste plaats voor zijn rol in de stuurgroep RHOC die de opening van het RHOC tussen 2017 en 2020 heeft voorbereid.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.