Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Folders

Wetenschappelijk onderzoek

In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC) vinden we wetenschappelijk onderzoek belangrijk. Ook u kunt bij uw bezoek of behandeling in het RHOC gevraagd worden om mee te doen aan een wetenschappelijk onderzoek. Daarom leggen we in deze folder uit waarom we onderzoek belangrijk vinden en welke soorten onderzoek we doen.

Download folder >>

Vrijheidsbeperkende interventies

Soms kan een patiënt door ziekte, delier ernstig verward of onrustig worden. Het gevolg kan zijn dat het nodig is om de bewegingsvrijheid van de patiënt te beperken, om zo de patiënt te beschermen tegen letsel. We noemen dat vrijheidsbeperkende interventies.

Download folder >>

Vastzetten middenvoet (Lisfranc artrodese)

In samenspraak met de orthopedisch chirurg is besloten één of meerdere gewricht(en) in de middenvoet vast te zetten. In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over de operatie, de voorbereidingen en het herstel erna. Heeft u nog vragen na het lezen van deze folder? Stel deze dan gerust aan uw behandelend arts of verpleegkundige.

Download folder >>

Transferpunt (RHOC)

U heeft een medische behandeling in ons ziekenhuis ondergaan. Het moment waarop u niet langer meer in het ziekenhuis hoeft te blijven is in zicht. Soms heeft u na het ontslag meer zorg nodig dan uw familie of andere betrokkenen u kunnen bieden. U kunt dan gebruik maken van professionele zorg thuis of in een instelling.  Om u te helpen de zorg na uw ontslag goed te organiseren, gebruikt het Reinier Haga Orthopedisch Centrum het transferbureau.

Download folder >>

Totale heupprothese

In samenspraak met de Orthopeed is besloten bij u een heupprothese te plaatsen. Een heupprothese kan de oplossing zijn als u last heeft van heupartrose (versleten heup), van een dijbeenhalsbreuk of van een verstoorde doorbloeding van de heupkop (avasculaire heupkopnecrose). In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over de heupoperatie en het herstel erna. Ook leest u over hulpmiddelen en eventuele aanpassingen thuis.

Download folder >>

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.