Uw beweging is onze zorg

Enkel/Voet

Vastzetten middenvoet (Lisfranc artrodese)

In samenspraak met de orthopedisch chirurg is besloten één of meerdere gewricht(en) in de middenvoet vast te zetten. In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over de operatie, de voorbereidingen en het herstel erna. Heeft u nog vragen na het lezen van deze folder? Stel deze dan gerust aan uw behandelend arts of verpleegkundige.

Lees folder >>

Rekoefeningen bij fasciitis plantaris

De komende drie maanden vragen wij u drie keer per dag een aantal rekoefeningen uit te voeren van uw voetpees en achillespees. Wij vragen u alle onderstaande oefeningen ‘s ochtends voor of direct na u opstaat te doen, ‘s middags en ‘s avonds. Daarnaast raden wij u aan ook de voetpees te rekken nadat u langere tijd heeft gezeten of gelegen.

Lees folder >>

Platvoetcorrectie

In samenspraak met de orthopedisch chirurg is besloten uw platvoet te corrigeren. In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over de operatie, de voorbereidingen en het herstel erna.

Lees folder >>

Hamerteencorrectie

In samenspraak met de orthopedisch chirurg is besloten uw hamerteen te corrigeren. In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over de operatie, de voorbereidingen en het herstel erna.

Lees folder >>

Enkelprothese

In samenspraak met de orthopedisch chirurg is besloten bij u een enkelprothese te plaatsen. In deze folder vindt u de belangrijkste informatie over de operatie, de voorbereidingen en het herstel erna.

Lees folder >>