Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Knie

Mako® robotarm geassisteerde chirurgie voor halve knieprothese

U hebt met uw orthopedisch chirurg gepraat over uw kniepijn en hebt besloten om de aanbeveling van uw chirurg ter harte te nemen om een Mako-robotarm geassisteerde halve knieprothese te ondergaan. Een Mako-halve knieprothese is een optie voor volwassenen met artrose in een of twee van de drie compartimenten in de knie. Deze folder is bedoeld om u meer inzicht te geven in hoe u zich daarop moet voorbereiden en wat u kunt verwachten voor, tijdens en na de operatie om uw knie gedeeltelijk te vervangen.

Lees folder >>

Kijkoperatie (arthroscopie) aan de knie

U ontvangt deze informatie, omdat u binnenkort een kijkoperatie van de knie krijgt.
Knieproblemen kunnen wij in een deel van de gevallen behandelen met een operatie die veel minder ingrijpend is dan vroeger. Deze operatie noemen we een arthroscopie of kijkoperatie. In deze informatie kunt u lezen wat deze ingreep precies inhoudt, hoe u zich hierop kunt voorbereiden en waar u rekening mee moet houden na de operatie.

Lees folder >>

Afgescheurde voorste kruisband

Bent u fors door de knie gegaan met sporten of heeft u al langer een wankel gevoel van de knie? De kans is groot dat uw voorste kruisband niet meer goed functioneert.
De voorste kruisband zit binnen in de knie en verbindt het bovenbeen met het onderbeen. Deze kruisband zorgt ervoor dat uw onderbeen niet naar voren kan zakken tijdens het buigen.

Lees folder >>