Search

Uw beweging is onze zorg

Kaj Lambers gestart als orthopedisch chirurg in het RHOC

Kaj Lambers is sinds 1 augustus gestart als orthopedisch chirurg in het Orthopedisch Centrum. Na het volgen van de opleiding Geneeskunde aan de UvA heeft hij zijn opleiding tot orthopeed in het AMC gevolgd. 

”Tijdens de Geneeskunde opleiding had ik al snel door dat ik mij verder wilde specialiseren in de orthopedie. Naast het AMC heb ik voor mijn opleiding gewerkt in verschillende ziekenhuizen waaronder het OLVG in Amsterdam, het Amphia ziekenhuis in Breda en het Tergooi ziekenhuis in Hilversum.

Tijdens mijn opleiding heb ik een tweetal onderzoeksstages gedaan in aan het Massachusetts General Hospital in Boston en aan het Flinders Medical Centre in Adelaide. Onderzoek ben ik blijven doen en in december 2021 ben ik gepromoveerd op kraakbeenletsels van de enkel. Al langere tijd heb ik met name interesse in de voet en enkel orthopedie en het afgelopen jaar heb ik een voet-enkel verdiepingsstage gedaan in het Amphia. Erg blij ben ik dan ook dat ik mij geheel verder op de voet-enkel kan richten in een nieuwe en specialistische omgeving als het RHOC.”

Collega’s heten Dr. Lambers van harte welkom in het RHOC.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.