Search

Uw beweging is onze zorg

Mevrouw Boere kan weer pijnvrij de wereld ontdekken met haar nieuwe heup

Mevrouw Boere leidt al jaren een actief leven; Mevrouw werkt nog altijd bij een smeeroliebedrijf waar ze zich bezig houdt met douane- en BTW-zaken en vind het heerlijk om samen met haar man te reizen en om mooie concerten te bezoeken.

Helaas kwamen er in de loop der jaren steeds meer pijnklachten vanuit haar heup. De pijn werd zo erg dat zij ook pijnstillers ging slikken. Via een doorverwijzing kwam mevrouw Boere uiteindelijk in het Orthopedisch Centrum terecht. Na het maken van een aantal foto’s werd er besloten om haar heup te vervangen. Dit is inmiddels gebeurd op 18 november jl. door dokter J.P. van der Linden.

Al tijdens haar verblijf in het RHOC startte de revalidatie.

“Het was eerst de bedoeling dat ik op 17 november geopereerd zou worden, maar door uitlopende behandelingen vond dit uiteindelijk de volgende dag plaats. Ik was zo blij dat het snel kon gebeuren want de pijnklachten waren inmiddels flink toegenomen. Na de operatie had ik direct de eerste nacht pijnvrij kunnen slapen! Dit was geweldig. Ik geniet nu elke dag van een pijnvrij functioneren, ook zonder pijnstillers. Ik wil graag ook benadrukken dat het personeel super lief voor me was. Ze hebben me meermaals gerust gesteld voordat de spannende operatie begon. Mijn complimenten.”

Nu, enkele weken na de operatie, hoopt mevrouw Boere samen met haar man weer een verre reis te kunnen gaan maken in 2022.

“De laatste reis was in 2019, met de nodige pijnstillers, naar Japan. Daar hebben we de Formule 1 bezocht. Een super leuke ervaring. Helaas was Max toen minder fortuinlijk dan zijn laatste race in 2021. Ik denk trouwens zelfs dat we volgend jaar wel weer kunnen swingen op het North Sea Jazz, wie had dat kunnen denken?” Wij wensen mevrouw Boere en haar man nog veel geluk en gezondheid toe! Namens het gehele RHOC-team.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.