Zoek

Uw beweging is onze zorg

Mevrouw Bom kreeg een knieprothese met ondersteuning van de Mako-robotarm

Mevrouw Bom komt uit een echte voetbalfamilie en heeft zelf ook jarenlang op hoog niveau gevoetbald en wedstrijden gefloten, tot het moment dat zij erg veel last kreeg van haar rechterknie. Het bleek artrose te zijn. Ondanks dat stukjes kraakbeen werden verwijderd uit haar knie, bleef de pijn terugkomen.

Haar huisarts verwees haar door naar orthopeed Ruud de Ridder van het Orthopedisch Centrum. Hij constateerde dat een knieprothese noodzakelijk was. Vorig jaar december werd mevrouw Blom naar volledige tevredenheid geopereerd in het centrum, met ondersteuning van de Mako-robotarm, de meest innovatieve manier van opereren. “De verzorging was erg goed, ’s-avonds – enkele uren na mijn operatie – ging ik al met de fysiotherapeut aan de slag met bewegingsoefeningen, de dag er na werd ik ontslagen en begon mijn revalidatie.” Het herstel verliep voorspoedig en enkele weken na haar operatie kon mevrouw Bom haar werkzaamheden in de schoonmaak weer volledig pijnvrij oppakken en geniet ze van het leven. Inmiddels heeft mevrouw Bom het sporten weer opgepakt in de sportschool en worden er frequent fietstochten gemaakt met haar man.

Op stap gaan met de kleinkinderen  is ook geen probleem meer; “Je geeft heel veel aan ze, maar krijgt ook heel veel terug, het houd je vrolijk, het heeft mij enorm geholpen bij mijn revalidatie”.

Haar partner heeft eveneens last van artrose. Na de goede behandeling van mevrouw Bom in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum krijgt haar partner zeer binnenkort een nieuwe heup. De operatie en realisatie zien zij met vertrouwen tegemoet. “Het centrum heeft mij niet alleen zeer deskundig geholpen, het straalt ook zoveel rust uit met al haar vriendelijke en oprechte personeel.”

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.