Search

Uw beweging is onze zorg

Mevrouw du Chatinier kan weer wandelen met haar hondje door de Scheveningse duinen

Mevrouw du Chatinier (58 jaar) heeft ruim 20 jaar last van fibromyalgie en 4 jaar geleden werd de longziekte COPD geconstateerd, waar ze goed mee heeft leren leven. Een paar jaar geleden kreeg ze ook nog eens veel last van haar heup. Haar fysiotherapeut verwees haar door naar haar huisarts. Vanuit haar huisarts werd ze doorverwezen naar het Reinier Haga Orthopedisch Centrum waar ze onder behandeling kwam van dokter van der Lugt.

Uit de foto’s bleek dat haar beide heupen waren versleten.  “Ik was verbaasd hoe snel ik geopereerd kon worden, ik had de verwachting nog een paar maanden te moeten wachten maar kon vrijwel direct terecht voor een operatie aan mijn linker heup.”

Op de dag van de operatie werd mevrouw du Chatinier eerst ’s-morgens door een attente verpleegkundige geïnstrueerd wat ze kon verwachten tijdens haar verblijf. Al een paar uur na haar operatie werd mevrouw opgehaald door de fysiotherapeut om met een rollator te oefenen met lopen. Na haar ontslag in het centrum viel de pijn erg mee, na 2 dagen liep ze al zonder rollator.

Inmiddels loopt mevrouw een stuk beter en nog belangrijker; ze is bijna pijnvrij. Ze kan in haar woonplaats Scheveningen weer met hun Jack Russel hondje wandelen door de duinen en genieten van haar kleinkinderen. 

“Alles was perfect, ik ben daar zo goed behandeld. Ik werd goed verzorgd, iedereen was even vriendelijk. Het was een soort hotel”. Met veel vertrouwen kijkt mevrouw du Chatinier dan ook uit naar de operatie van haar rechter heup.

Voor de familie du Chatinier was een bezoek aan het Orthopedisch Centrum extra bijzonder. Haar man is kraanmachinist en heeft meegeholpen bij de totstandkoming van het gebouw.

De duinen van Scheveningen bij zonsondergang.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.