Search

Uw beweging is onze zorg

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks over de zorg na haar knieoperatie

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks is woonachtig in Paramaribo en is onlangs vanuit Suriname overgevlogen om in het Orthopedisch Centrum behandeld te worden aan haar knie.

Mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks: “Ik heb al 18 jaar last van slijtage aan mijn rechterknie. Een aantal jaar geleden heb ik in het ziekenhuis in Paramaribo een kijkoperatie gehad aan de meniscus. Deze is toen gedeeltelijk operatief verwijderd. Ik bleef echter last houden van mijn knie. Mijn huisarts heeft mij doorverwezen naar dr. Verburg van het Orthopedisch Centrum en twee weken terug ben ik hier door hem geopereerd aan mijn knie. Na mijn operatie heb ik drie dagen in het orthopedisch centrum mogen verblijven. Ik kon na de operatie veel zelfstandig doen en heb de zorg als zeer goed ervaren. Ik werd warm welkom geheten en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.’ De partner van mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks beaamt dat gevoel: ‘Ze verdienen een dikke tien. We zijn na de operatie door de arts opgebeld, de nazorg is ook erg fijn.”

Voordat mevrouw Joemmanbaks-Khodabaks terug naar huis vliegt heeft ze de laatste controle in het Orthopedisch Centrum. Haar revalidatie zet ze in samenwerking met de fysiotherapeut in Paramaribo voort. “Ik ben dr. Verburg en de verpleging in het centrum zeer dankbaar.”
Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.