Uw beweging is onze zorg

RHOC Nascholing Orthopedie voor fysiotherapeuten

Datum
Locatie
Accreditatie
dinsdag 10 oktober 17:30 – 22:00 uur
Reinier Haga Orthopedisch Centrum
Accreditatie wordt verleend via het KNGF en Keurmerk Fysiotherapie

Programma

Na een geslaagde nascholingsavond voor fysiotherapeuten in november 2023 organiseert het Reinier Haga Orthopedisch Centrum op dinsdag 10 oktober wederom een nascholingsavond orthopedie voor fysiotherapeuten. Tijdens de nascholingsavond krijgt u als fysiotherapeut de gelegenheid om de laatste stand van medische kennis op het gebied van orthopedie op te doen. Reserveer dinsdag 10 oktober van 17:30 tot 21:00 uur in uw agenda. Hieronder treft u het programma.

17.30 – 18.30
18.30 – 18.45
18.45 – 19.15
19.30 – 20.00
20.15 – 20.45
21.00 – 21.15
21.15 – 22.00
Inloop met buffet
Opening
Deelsessie #1
Deelsessie #2
Deelsessie #3
Vervolg plenair programma
Evaluatie en netwerkborrel

Deelsessies

Hieronder vindt u een overzicht van de deelsessies. In het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur aangeven. Bij de indeling van de sessies houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. 
De deelsessie ‘Achillespees’ behandeld de conservatieve en operatieve behandeling van achillespeesklachten.
Sessiehouders Marieke van Doorn en Menno Bloembergen
Tijdens deze deelsessie neemt onze orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in de hand en pols, u mee in werkwijze van de hand- en polspraktijk van het RHOC.
Sessiehouder Ruud Deijkers
Tijdens deze deelsessie gaan we in op de vraag ‘Hoe maak ik het onderwerp leefstijl bespreekbaar icm de fysiotherapeutische behandeling?’ en krijgt u uitleg over het belang van leefstijl bij patiënten. Welke onderwerpen kunnen met de patiënt worden doorgenomen, hoe zet je de patiënt aan het denken en zorg je ervoor dat de patiënt de behandelkamer verlaat en actie onderneemt.

Sessiehouder Dennis Mannaart

Meldt u aan voor de nascholing

Wij heten u van harte welkom op de nascholingsavond van 10 oktober in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de nascholing. Accreditatie wordt aangevraagd. U ontvangt na verzending een aanmeldbevestiging en wordt per mail op de hoogte gehouden.

Dagen
Uren
Minuten

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.