Uw beweging is onze zorg

Vacature

OK-assistent

In het kort:

Aantal uren:18 tot 36
Salaris:Van € 3270 tot € 4611
Schaal: FWG 55
Functiegroep:Operatieassistent
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie:

Volledig op elkaar ingespeeld, een goed geoliede machine, zo werken we samen op de OK in het Orthopedisch Centrum. Allen met maar één doel: een succesvolle operatie! Als operatieassistent, assisteer je proactief de orthopedisch chirurgen bij een operatie.

Over ons
In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum kunnen we in volle vaart verder om onze ambities waar te maken. Eén van die ambities is het leveren van de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Wij mogen nog verder groeien en om deze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar een operatieassistent.

In het Orthopedisch Centrum werken we in kleine multidisciplinaire teams met korte lijnen om patiënten uitstekende zorg te bieden. Dit doen we niet alleen. We werken in nauwe samenspraak met professionals uit de eerste lijn, zowel fysiotherapeuten als huisartsen. Patiënten voelen zich in het Orthopedisch Centrum gezien en gehoord en dat uit zich in de manier hoe patiënten terugkijken op hun bezoek of verblijf in ons centrum. We scoren een 9.2 op patiënttevredenheid.
Daarnaast is het Reinier Haga Orthopedisch Centrum een opleidingscentrum voor orthopeden en voeren we wetenschappelijk onderzoek uit om de zorg continue te kunnen verbeteren.

Over de functie
Je verricht voorbereidende, assisterende en instrumenterende werkzaamheden. Er wordt een breed scala aan orthopedische ingrepen geopereerd, onder andere revisie operaties. Je verzorgt de voorbereiding van de operaties, zowel op de OK als daarbuiten. Je bent erop alert dat er volgens de gestelde richtlijnen gewerkt wordt. Jij begeleidt leerlingen tijdens hun orthopedie stages en je draagt mede zorg voor het beheer van materialen en middelen.
Goed overleg met OK-collega’s en orthopeden is zeer belangrijk om de patiëntveiligheid en een optimaal verloop van de operatie te garanderen. Met jouw inzet draag je bij aan onze missie: oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer respectvol teamwork, daar staan we voor!
 
De standaard dagdienst is van 07:30 uur tot 17:00 uur. Er wordt met één uitloopteam gewerkt van 08:30 uur tot 18:00 uur. Alle feestdagen en weekenden ben je vrij.

Professioneel, toegankelijk en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil jij onderdeel zijn van een hecht en stabiel team dat continu streeft naar verbetering?

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een diploma operatieassistent met differentiatie Chirurgie;
 • Affiniteit met Orthopedie is een pré, wij zijn er van overtuigd dat wij onze kennis binnen no time met jou kunnen delen en dat je snel ingewerkt zult zijn;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Flexibiliteit, maar roosteren gebeurd wel in goed overleg;
 • Je kunt goed functioneren in een dynamische omgeving.

Wij bieden je:

 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 55 op basis van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%

Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch Centrum:

 • Werken in dagdiensten van 9 uur per dag met voldoende aflos en rusttijden;
 • Feestdagen en weekenden altijd vrij.
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie:

Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Wij sluiten deze vacature zodra wij voldoende kandidaten hebben geworven. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 1 week reageren op jouw sollicitatie.

Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt, kan je contact opnemen met Saskia Hamelinck-van Bemmelen (Teamleider operatieassistenten en logistiek medewerkers) via 079-2065778 of met Nancy Hellwig-Toussain (Manager OK) via 079 206 57 30.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.