Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Vacature

OK Assistent

In het kort

Aantal uren:27 tot 36 uur
Salaris:Van € 3115 tot € 4391
Functiegroep:Medisch ondersteunend
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

Volledig op elkaar ingespeeld, een goed geoliede machine, zo werken we samen op de OK in het Orthopedisch Centrum. Allen met maar één doel: een succesvolle operatie!

Als operatieassistent, assisteer je proactief de orthopedisch chirurgen bij een operatie.
Je verricht voorbereidende, assisterende en instrumenterende werkzaamheden. Er wordt een breed scala aan orthopedische ingrepen geopereerd, onder andere revisie operaties. Je verzorgt de voorbereiding van de operaties, zowel op de OK als daarbuiten. Je bent erop alert dat er volgens de gestelde richtlijnen gewerkt wordt. Jij begeleidt leerlingen tijdens hun orthopedie stages en je draagt mede zorg voor het beheer van materialen en middelen.

Goed overleg met OK-collega’s en orthopeden is zeer belangrijk om de patiëntveiligheid en een optimaal verloop van de operatie te garanderen. Met jouw inzet draag je bij aan onze missie: oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer respectvol teamwork, daar staan we voor!
 
De standaard dagdienst is van 07:30 uur tot 17:00 uur. Er wordt met één uitloopteam gewerkt van 08:30 uur tot 18:00 uur. Alle feestdagen en weekenden ben je vrij.

Over ons :
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons gloednieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het Orthopedisch Centrum is een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten waaronder heup- en knieprotheses met de MAKO operatie robot. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid mee te groeien en zich te ontwikkelen binnen de orthopedie.
Professioneel, toegankelijk en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil jij onderdeel zijn van een hecht en stabiel team dat continu streeft naar verbetering?

Wat vragen wij van jou

 • Je beschikt over een diploma operatieassistent differentiatie chirurgie;
 • Orthopedische ervaring is een pré, evenals het in bezit zijn van een diploma stralingshygiëne;
 • Je hebt relevante werkervaring en kennis van de bediening van de gebruikte apparatuur;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent flexibel inzetbaar en kan goed functioneren binnen een dynamische werkomgeving.

Wij bieden je

 • Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de €3.115,- en €4.391,- (FWG 55) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
 • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%

Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch Centrum:

 • Werken in dagdiensten van 9 uur per dag met voldoende aflos en rusttijden;
 • Feestdagen en weekenden altijd vrij.
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Wij sluiten deze vacature zodra wij voldoende kandidaten hebben geworven. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 1 week reageren op jouw sollicitatie.

Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt, kan je contact opnemen met Saskia Hamelinck-van Bemmelen (Teamleider operatieassistenten en logistiek medewerkers) via 079-2065778 of met Nancy Hellwig-Toussain (Manager OK) via 079 206 57 30.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.