Uw beweging is onze zorg

Vacature

Planningsmedewerker

In het kort

Aantal uren:28 tot 36 uur
Salaris:Van € tot €
Functiegroep:Staf en ondersteuning
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

Volledig op elkaar ingespeeld als een goed geoliede machine. Zo werken we samen op en rond de operatieplanning in het Orthopedisch Centrum. Allen met maar één doel: een succesvolle operatie!
Jij bent in deze functie een onmisbare schakel, want jij zorgt als planningsmedewerker OK voor optimale bezetting en benutting van de beschikbare opname- en operatiecapaciteit. Inzicht, prioriteiten kunnen stellen en vindingrijkheid zijn competenties die jou omschrijven. Je bent oplossingsgericht, hebt improvisatievermogen en bent ten alle tijden servicegericht.

Over ons
In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum kunnen we in volle vaart verder om onze ambities waar te maken. Eén van die ambities is het leveren van de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Wij mogen nog verder groeien en om deze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar een planningsmedewerker OK.

In het Orthopedisch Centrum werken we in kleine multidisciplinaire teams met korte lijnen om patiënten uitstekende zorg te bieden. Dit doen we niet alleen. We werken in nauwe samenspraak met professionals uit de eerste lijn, zowel fysiotherapeuten als huisartsen. Patiënten voelen zich in het Orthopedisch Centrum gezien en gehoord en dat uit zich in de manier hoe patiënten terugkijken op hun bezoek of verblijf in ons centrum. We scoren een 9.2 op patiënttevredenheid.
Daarnaast is het Reinier Haga Orthopedisch Centrum een opleidingscentrum voor orthopeden en voeren we wetenschappelijk onderzoek uit om de zorg continue te kunnen verbeteren.

Over de functie
In overleg met de patiënt en specialist kom je tot een optimale operatieplanning. Je bent in staat om te prioriteren in verschillende belangen. Het beheren, actualiseren en rapporteren van de wachtlijst vormen onderdelen van jouw dagelijkse werkzaamheden. Het is van belang dat je voortdurend samenwerkt met de verpleegafdeling en OK ten aanzien van de beschikbare capaciteit. Je ziet erop toe dat de patiënt op de juiste manier en tijdig de preoperatieve keten doorloopt. Je stelt prioriteiten en ziet toe op de naleving van de gemaakte planning. Je informeert patiënten en specialisten over de operatieplanning en wachttijden.  Met jouw inzet draag je bij aan onze missie: oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer, respectvol teamwork!
 

Wat vragen wij van jou

Wat vragen wij van jou

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt grondige kennis van organisatie brede processen;
  • Je hebt relevante werkervaring en uitgebreide vakkennis van diagnoses, operaties, instrumentarium, medicijnen, contra-indicaties, beschikbare OK-capaciteit, beddencapaciteit en personele inzet, wensen, behandelend specialisten en wachtlijsten;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed functioneren binnen een dynamische werkomgeving.

Wij bieden je

Wij bieden je

  •  Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de € 2,134,- en € 3.160,- (FWG 40) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
  • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
  • Het Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis (bij een fulltime dienstverband);

Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch Centrum:

  • Samenwerken in een klein, persoonlijk team dat klein is in aantal maar groots in prestatie;
  • Kans om mee te werken aan het meest specialistische Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
  • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d. m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Meer informatie over de functie
Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Wij sluiten deze vacature zodra wij voldoende kandidaten hebben geworven. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 1 week reageren op jouw sollicitatie.
Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt, kan je contact opnemen met Nancy Hellwig-Toussain (Manager OK, Capaciteit en Planning RHOC) via 079 206 57 30.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.