Zoek

Uw beweging is onze zorg

Presentaties deelsessies symposium 23 juni 2022

Download de presentaties

Hieronder vindt u een overzicht van de deelsessies die u tijdens het symposium heeft kunnen volgen met een download link naar de Powerpoint presentatie van de desbetreffende deelsessie. Let op: Een aantal presentaties volgen in de loop van de week. Houdt deze pagina in de gaten.

Tijdens deze deelsessie heeft u uitleg gekregen over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek van de schouder. En is uitleg gegeven wanneer een prik in de schouder nodig is en waar en hoe dit dient te gebeuren.
Download presentatie
Sessiehouders
Petra Flikweert en Just van der Linde
Tijdens deze deelsessie namen onze orthopedisch chirurgen, gespecialiseerd in de hand en pols, u mee in werkwijze van de hand- en polspraktijk van het RHOC.
Download presentatie
Sessiehouders
Ruud Deijkers en Gerald Kraan
Tijdens deze deelsessie heeft u uitleg gekregen over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek van de heup.
Geen presentatie beschikbaar.
Sessiehouders
Stephan Vehmeijer
In deze deelsessie werd uitleg gegeven over ‘Young Adult Hip’ en de behandeling van heupproblemen die specifiek voorkomen bij jonge volwassenen, adolescenten en sporters. 
Download presentatie
Sessiehouders
Hans van der Linden en Marijn Rutgers
Tijdens deze deelsessie kreeg u uitleg over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek van de knie. En wanneer een prik in de knie nodig is en waar en hoe dit dient te gebeuren.
Download presentatie
Sessiehouder
Paul Langendijk en Jorrit Jasper
Tijdens deze deelsessie heeft u kennis kunnen opdoen over robot-geassisteerde chirurgie met de MAKO robot.
Download presentatie
Sessiehouder
Ruud de Ridder
Tijdens de deelsessie ‘Gewrichtsparende chirurgie voor artrose’ kreeg u uitleg over standscorrecties en halfzijdige knievervanging.
Presentatie binnenkort beschikbaar.
Sessiehouder
Sander Spruijt
Tijdens deze deelsessie heeft u uitleg gekregen over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek aan de voet- en enkel.
Download presentatie

Sessiehouder
Dieu Donné Niesten en Menno Bloembergen

Voor vragen kunt u per mail contact opnemen met communicatie@rhoc.nl

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.