Zoek

Uw beweging is onze zorg

Vacature

Radiodiagnostisch laborant (RHOC)

In het kort:

Aantal uren:24 tot 36
Salaris:Van € 2832 tot € 3824
Schaal: FWG 45
Functiegroep:Radiodiagnostisch laborant
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie:

Jouw nieuwe baan
Het RHOC (te vinden naast het HagaZiekenhuis Zoetermeer) heeft een orthopedisch zorgaanbod binnen een nieuw gebouw met moderne apparatuur. Binnen de kaders van jouw functie verricht jij alle bijbehorende taken. Wij denken dat het één van de sterke punten is dat je in deze baan regelmatige uren hebt. Ieder jaar leiden wij radiodiagnostisch laboranten op. Onderdeel van jouw takenpakket is dus ook het begeleiden en coachen van leerlingen.

Jouw werkplek is in het RHOC. Het RHOC neemt deel aan wetenschappelijk onderzoek waardoor je je specialiseert in het maken van beelden voor onderzoek. Aan het begin van de dienst wordt tijdens de dagstart besproken hoe de dag eruit gaat zien. Naast geplande zorg komen er vaak spoedverzoeken tussendoor van bijvoorbeeld OK-patiënten of vanuit de poliklinieken.

Het team en jouw rol in het team
Als radiodiagnostisch laborant ben jij dagelijks in de weer op de Bucky in het RHOC.
Puur gericht op de orthopedie maak je bij het RHOC deel uit van een klein team met veel persoonlijke aandacht, en tegelijkertijd ben je onderdeel van het bredere team Radiologie van het HagaZiekenhuis Zoetermeer.

Wat vragen wij van jou?

 • Diploma Radiodiagnostisch Laborant (in-service of MBRT);
 • Je bent flexibel, stressbestendig en kunt goed in teamverband werken;
 • Je bent een echte out of the box denker!

Wij bieden je:

 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur, je werktijden en -dagen zijn in overleg.  Beschikbaarheid op de zaterdagochtend is gewenst.
 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 45, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Haga arbeidsvoorwaarden, welke van toepassing zijn voor zowel interne als externe sollicitanten.
 • Een contract voor onbepaalde tijd bij werkgever HagaZiekenhuis.
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris.
 • Goede bereikbaarheid; bus-/tramhalte in de nabijheid van zowel locatie Den Haag als Zoetermeer. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed (naar rato van je contracturen) wanneer je een jaarabonnement hebt.
 • Met een parkeerabonnement kun je jouw auto parkeren in de overdekte parkeergarage. En er is voldoende ruimte om je fiets overdekt te stallen.

Als HagaZiekenhuis begrijpen we: je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je zelf lekker in je vel én in je werk zit. We helpen je daarom om energie te blijven krijgen van wat je doet. Met:

 • Onze HagaAcademie: hier vind je een gevarieerd aanbod aan onderwijs en opleidingen en word je begeleid bij je leerproces. Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel normaal.
 • ’HagaBeweegt, beweeg jij mee’ is het platform voor alle Hagacollega’s waar je tips, activiteiten en steun vindt om je veerkracht te behouden. Omdat werken in de zorg soms zo onvoorspelbaar is.
 • Onze fietsregeling, waardoor je op een goede (elektrische) fiets fluitend naar je werk fietst én profiteer je van fiscaal voordeel.

Meer informatie over de functie:

Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de ‘’solliciteer’’ button op deze pagina. De vacature staat open tot wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Wil je eerst ontdekken of het HagaZiekenhuis bij je past? Loop gerust een dag mee op onze afdeling.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Irene Bunink, unithoofd Radiologisch Centrum via (079) 3462537. Meer weten over de sollicitatieprocedure of de status van de vacature. Neem dan contact op met Team Recruitment via (070) 210 4500.

Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.