Zoek

Uw beweging is onze zorg

RHOC blijft alle patiënten behandelen ondanks IC veranderingen bij HagaZiekenhuis Zoetermeer

Recentelijk zijn er berichten verschenen in de media over veranderingen op de Intensive Care  afdeling van het HagaZiekenhuis in Zoetermeer. De wijzigingen hebben echter geen invloed op de behandelingen die plaatsvinden in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.

Het HagaZiekenhuis Zoetermeer heeft besloten om patiënten die intensieve IC zorg nodig hebben, volgens de classificatie van de beroepsvereniging NVIC, te verplaatsen naar de locatie in Den Haag. Op deze afdeling blijven Postoperatieve Anesthesia Care Unit (PACU) bedden beschikbaar voor de bewaking van potentieel vitaal bedreigde patiënten op de High Care Unit.

Het RHOC wil benadrukken dat deze veranderingen geen invloed hebben op de zorg die zij verlenen aan hun patiënten en dat alle patiënten in het RHOC terecht kunnen. Patiënten van het RHOC die na een operatie aanvullende zorg nodig hebben, met inbegrip van postoperatieve bewaking en ondersteuning, kunnen nog steeds terecht in het HagaZiekenhuis Zoetermeer. De continuïteit van de behandelingen in RHOC blijft onverminderd gewaarborgd.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.