Uw beweging, is onze zorg

Vacature

Stagiair online marketing

In het kort

Aantal uren: tot uur
Salaris:Van € tot €
Functiegroep:Staf en ondersteuning
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC) zoeken we een enthousiaste stagiaire Online Marketing die ons voor een periode van minimaal 4 maanden komt versterken. In samenwerking met de communicatieadviseur werk je aan het opzetten van de online marketingstrategie en positionering van het Orthopedisch Centrum.

Over de stage
We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die van uitdagingen houdt en out-of-the-box denkt. In 2023 staan er een aantal projecten op de planning waarin je stage-ervaring kunt opdoen, zoals het vernieuwen van de website van het RHOC, opzetten van de online content strategie en digitalisering van de zorg (stimuleren van het gebruik van het patiëntportaal). Je ondersteunt de communicatieadviseur bij verschillende in- en externe projecten. Kan je overweg met videobewerkingsprogramma’s? Dan hebben we een leuk project voor het creëren van instructievideo’s voor onze patiënten. In het RHOC ga je zelf op zoek naar nieuws en mooie verhalen, maar ook naar vernieuwende ideeën en misschien wel nieuwe kanalen.

 • je ondersteunt in het bijhouden van de website www.rhoc.nl;
 • je ondersteunt bij het plaatsen van relevante content op de social mediakanalen (LinkedIn, Facebook en Instagram);
 • je verzorgt de webcare van het Facebook kanaal van het Orthopedisch Centrum;
 • je helpt mee met het ontwikkelen van aantrekkelijke online content (zoals video’s);
 • je helpt mee met het schrijven en redigeren van (online) teksten.

 

Wat vragen wij van jou

Je bent enthousiast en stapt gemakkelijk op collega’s af en zet ze in beweging voor bijvoorbeeld die ene leuke post voor social media. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van (online) marketingcommunicatie en social media. Door jouw inzet en expertise draag je actief bij aan een succesvol marketing- en communicatiebeleid van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum. Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden voor 32 per week. (start februari 2023).

 • je bent bezig met een mbo, hbo- of wo-opleiding met studierichting marketing en/of communicatie;
 • je bent enthousiast, neemt graag initiatief en je wilt graag een steentje bijdragen aan de communicatie in een topklinisch orthopedisch centrum;
 • je bent thuis in verschillende social media kanalen, maken van content en begrijpt hoe je onze doelgroepen kunt aanspreken;
 • je vindt het een leuke uitdaging om op een creatieve manier online invulling te geven aan projecten/initiatieven .

 

Wij bieden je

 • een afwisselende, zelfstandige, leerzame en uitdagende stageplaats;
 • een vaste begeleider (communicatieadviseur), maar ook andere collega’s helpen je graag;
 • als je stage loopt bij het RHOC krijg je de ruimte om te ontdekken waar jij je nog in wilt ontwikkelen en waar jij energie van krijgt;
 • prima bereikbaarheid; parkeren kan in de daarvoor bestemde personeelsparkeergarage. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!

 

Meer informatie over de functie

Indien je nog vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Zerine Gopie, communicatieadviseur via nummer 06-40996412.  Je kunt solliciteren op deze vacature tot wij de geschikte kandidaat hebben gevonden. 
 

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.