Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

RHOC Symposium Orthopedie voor fysiotherapeuten

Datum
Locatie
Accreditatie
Kosten
woensdag 9 november 2022, 17.30 – 22.00 uur*
Reinier Haga Orthopedisch Centrum
Accreditatie wordt aangevraagd bij het KNGF en Keurmerk Fysiotherapie
Voor deelname aan het symposium zijn geen kosten verbonden

Programma Symposium Orthopedie

Het programma van het symposium is tot stand gekomen in samenwerking met fysiotherapeuten Erika de Heer, Tim Könings, Dennis Mannaart en Erik Righarts.
17.30 – 18.30
18.30 – 18.45
18.50 – 19.20
19.25 – 19.55
20.00 – 20.30
20.35 – 20.50
20.50 – 22.00
Inloop met buffet
Opening
Deelsessies #1*
Deelsessies #2*
Deelsessies #3*
Plenair programma ‘Wetenschap & Innovatie’
Evaluatie en netwerkborrel

*Er zijn drie deelsessies, één daarvan is de patient journey door het orthopedisch centrum. Voor de andere twee sessies kunt u uw voorkeur doorgeven middels het aanmeldformulier

Deelsessies

Hieronder vindt u een overzicht van de deelsessies waar u tijdens het symposium aan kunt deelnemen. In het aanmeldformulier kunt u aangeven naar welke twee deelsessies uw voorkeur uitgaat. Bij de indeling van de sessies houden wij zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren.
Tijdens de deelsessie ‘Young Adult Hip’ wordt u met de orthopedische blik meegenomen in diagnostiek en interventies bij jonge patiënten met heupklachten.
Sessiehouders
Hans van der Linden en Marijn Rutgers
Tijdens de deelsessie ‘TKP vs UKP” krijgt u uitleg over de indicaties voor TKP en UKP en over de voor en nadelen van iedere behandeling en tevens adviezen over de nabehandeling.
Sessiehouders
Sander Spruijt
Tijdens deze deelsessie wordt de schouderproblematiek doorgenomen aan de hand van casuïstiek en bestaande protocollen. Hoe kijkt de orthopeed aan tegen schouderpijn? Wat doet een fysiotherapeut met aspecifieke schouderklachten? Het doel van de deelsessie is om van elkaar te leren en de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners van een patiënt met schouderpijn verbeteren.
Sessiehouders
Petra Flikweert en Matthijs van Harten
Deelnemers van het symposium worden meegenomen in de patient journey in het Orthopedisch Centrum en krijgen een rondleiding door het centrum met uitleg over de werkwijze van de fysiotherapeuten.

Meldt u aan voor het symposium

Wij heten u van harte welkom op het symposium orthopedie van 9 november in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het symposium. Accreditatie voor het symposium is aangevraagd. U ontvangt na verzending een aanmeldbevestiging en wordt per mail op de hoogte gehouden.

Dagen
Uren
Minuten

Deel deze pagina

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.