Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

RHOC Symposium Orthopedie voor huisartsen

Datum
Locatie
Accreditatie
Kosten
donderdag 23 juni 2022, 17.30 – 22.00 uur*
Reinier Haga Orthopedisch Centrum
Accreditatie wordt verleend
Voor deelname aan het symposium zijn geen kosten verbonden

Programma Symposium Orthopedie

 

Het programma van het symposium is tot stand gekomen in samenwerking met huisartsen Marjolijn van Sambeek, Joriet Schneider (tevens EKC-er) en Eric Warmenhoven.

17.30 – 18.45

18.45 – 19.00

19.00 – 19.20

19.25 – 19.45

19.55 – 20.15

20.15 – 20.40

20.40 – 21.10

21.10 – 22.00

Inloop met buffet

Opening

Deelsessies #1*

Deelsessies #2*

Deelsessies #3*

Deelsessies #4*

Plenair programma ‘Visie van het RHOC op orthopedie’

Evaluatie en netwerkborrel

*Er zijn vier deelsessies, één daarvan is de patient journey door het orthopedisch centrum. Voor de andere drie sessies kunt u uw voorkeur doorgeven middels het aanmeldformulier.

Deelsessies

Hieronder vindt u een overzicht van de deelsessies waar u tijdens het symposium aan kunt deelnemen. In het aanmeldformulier kunt u aangeven naar welke drie deelsessies uw voorkeur uitgaat. Bij de indeling van de sessies houden wij zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren.
Tijdens deze deelsessie krijgt u uitleg over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek van de schouder. Ook leert u wanneer een prik in de schouder nodig is en waar en hoe dit dient te gebeuren.
Sessiehouders
Petra Flikweert en Just van der Linde
Tijdens deze deelsessie nemen onze orthopedisch chirurgen, gespecialiseerd in de hand en pols, u mee in werkwijze van de hand- en polspraktijk van het RHOC.
Sessiehouders
Ruud Deijkers en Gerald Kraan
Tijdens deze deelsessie krijgt u uitleg over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek van de heup.
Sessiehouders
Stephan Vehmeijer
In deze deelsessie wordt uitleg gegeven over ‘Young Adult Hip’ en de behandeling van heupproblemen die specifiek voorkomen bij jonge volwassenen, adolescenten en sporters. 
Sessiehouders
Hans van der Linden en Marijn Rutgers
Tijdens deze deelsessie krijgt u uitleg over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek van de knie. Ook leert u wanneer een prik in de knie nodig is en waar en hoe dit dient te gebeuren.
Sessiehouder
Paul Langendijk en Jorrit Jasper
Tijdens deze deelsessie krijgt u een demonstratie te zien van robot-geassisteerde chirurgie met de MAKO robot.
Sessiehouder
Ruud de Ridder
Tijdens de deelsessie ‘Gewrichtsparende chirurgie voor artrose’ krijgt u uitleg over standscorrecties en halfzijdige knievervanging.
Sessiehouder
Sander Spruijt
Tijdens deze deelsessie krijgt u uitleg over de belangrijkste orthopedische aandachtspunten van lichamelijk onderzoek aan de voet- en enkel. Een interactieve sessie waarbij we aan de slag gaan met het tekenen op elkaars voet met stift.

Sessiehouder
Dieu Donné Niesten en Menno Bloembergen

Meldt u aan voor het symposium

Wij heten u van harte welkom op het symposium orthopedie van 23 juni in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het symposium. Accreditatie voor het symposium is aangevraagd. U ontvangt na verzending een aanmeldbevestiging en wordt per mail op de hoogte gehouden.

Dagen
Uren
Minuten

Deel deze pagina

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.