Search

Uw beweging is onze zorg

Terugblik nascholing huisartsen 6 juni

Op dinsdag 6 juni vond in het RHOC de derde nascholingsavond voor huisartsen plaats. Vooraf de start van het inhoudelijke programma kregen deelnemers gelegenheid om gebruik te maken van een heerlijk buffet waarbij ze vast kennis konden maken met de orthopedisch specialisten en collega’s in het RHOC. De avond werd geopend door Maarten Koper, orthopedisch specialist van de IPU heup en traumatologie en tevens lid van de programmacommissie van het symposium. Huisartsen werden meegenomen in de moderne visie op de orthopedische zorg en de combinatie van orthopedie, wetenschap en opleiding die in het RHOC samenkomen.

Na de opening volgden er drie ronden waarbij de huisartsen in groepen deelsessie’s konden volgen verzorgd door de orthopedisch specialisten. Deelnemers kregen bij aanmelding de keus om de kiezen tussen deelsessies

  • Sportgeneeskunde
  • Deelsessie Lichamelijk onderzoek knie
  • Deelsessie Lichamelijk onderzoek Heup
  • Deelsessie Lichamelijk onderzoek Voet en enkel
  • Deelsessie Lichamelijk onderzoek Schouder
  • Deelsessie De hand- en polspraktijk in het RHOC   

 

Na afloop van de deelsessies en de plenaire afsluiting vond de evaluatie van de nascholing plaats. De nascholing werd door de aanwezige huisartsen positief beoordeeld.

In het RHOC streven wij ernaar om in de toekomst meer nascholingen voor huisartsen en fysiotherapeuten te organiseren. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan via deze link aan voor de verwijzersnieuwsbrief van het RHOC.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.