Verpleegkundige holding/verkoever 18-36 uur - Reinier Haga Orthopedisch Centrum
Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Vacature

Verpleegkundige holding/verkoever 18-36 uur

In het kort

Aantal uren:18 tot 36 uur
Salaris:Van € tot €
Functiegroep:Verpleging en verzorging
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

Een Orthopedisch Centrum met korte lijnen, een hecht team en een duidelijke missie. Wil jij hier onderdeel van zijn? Dat komt goed uit, want wij zoeken recovery verpleegkundigen om ons team te versterken. De afdeling heeft een dynamisch karakter en we hebben een klein team waar jij je als teamspeler snel thuis gaat voelen. Oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer respectvol teamwork!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van pre- en postoperatieve patiënten, het voorbereiden van de patiënten voor de OK en het bedrijfsklaar maken van de recovery. Je assisteert bij het plaatsen van anesthesie technieken en je bewaakt en begeleidt de patiënten tijdens en na het geven van regionale anesthesie. Na de operatie draag je zorg voor de bewaking van vitale functies, pijnstilling en het lichamelijk en emotioneel welbevinden van de patiënt.
 
Geen dag is hetzelfde en als recoveryverpleegkundige weet jij dat de patiënt centraal staat. Je hebt  oprecht interesse in mensen en weet patiënten als geen ander op hun gemak te stellen. Inlevingsvermogen, klantgericht, geduldig en probleemoplossend zijn competenties die voor jou vanzelfsprekend zijn. In de rol van recovery verpleegkundige in het Orthopedisch Centrum ben je intermediair tussen specialisten enerzijds en patiënten anderzijds. Je licht de patiënt in en geeft instructies met betrekking tot de te volgen handelswijze.

Wij werken in drie verschillende diensten:
– 07:15 uur tot 16:45 uur
– 08:30 uur tot 18:00 uur
– 09:30 uur tot 19:00 uur

Over ons :
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het Orthopedisch Centrum is een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid mee te groeien en zich te ontwikkelen binnen de orthopedie.
Professioneel, toegankelijk en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil jij onderdeel zijn van een hecht en stabiel team dat continu streeft naar verbetering? 

Wat vragen wij van jou

 • Je bent in het bezit van een verpleegkundig diploma;
 • Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding recoveryopleiding of een aantekening MC, IC of SEH opleiding;
 • Jij bent van nature gastvrij en bent iemand die het fijn vindt om voor onze patiënten het verschil te maken;
 • Integriteit is vereist bij de omgang met patiëntengegevens;
 • Je bent flexibel en sociaal vaardig en werkt graag in teamverband;
 • BIG geregistreerd.

Wij bieden je

 • Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de €2.526,- en €3.774,- (FWG 50) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
 • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch Centrum:

 • Werken in dagdiensten van 9 uur per dag met voldoende aflos en rusttijden en een vitaliteitsprogramma;
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Wij sluiten deze vacature zodra wij voldoende kandidaten hebben geworven. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 2 weken met een reactie bij je terug komen.

Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt, kan je contact opnemen met Nancy Hellwig-Toussain (Manager OK) via 079 206 57 30.

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.