Verpleegkundige Kliniek - Reinier Haga Orthopedisch Centrum
Nieuw. En al 300 jaar ervaring.

Vacature

Verpleegkundige Kliniek

In het kort

Aantal uren:16 tot 36 uur
Salaris:Van € 2319 tot € 3322
Functiegroep:Verpleging en verzorging
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie

Hé verpleegkundige, Lijkt het jou leuk om te werken in een specialistisch centrum voor orthopedie? Wellicht past deze vacature dan bij jou!

Het Orthopedisch Centrum van de Reinier Haga Groep is sinds kort geopend. Wij hebben een vliegende start gemaakt en werken met een enthousiast team samen, maar er is nog ruimte voor 2 of 3 ervaren verpleegkundigen.

Hoe ziet je werk eruit in het Orthopedisch Centrum?
In de rol van verpleegkundige in het Orthopedisch Centrum ben je intermediair tussen specialisten enerzijds en patiënten anderzijds. Je verzorgt, adviseert en begeleidt de patiënt gedurende het verblijf op de afdeling in alle fasen van verpleegproces.
 
Je kan goed zelfstandig werken en stelt op systematische wijze de behoefte aan verpleging en begeleiding vast. Vervolgens maak je een individueel zorg-/verpleegplan, delegeer je taken aan de service assistent en coördineer je de intensieve zorg. Je observeert en anticipeert voortdurend, zodat je continu de juiste zorg verleent.
Het verplegen, verzorgen en bewaken van patiënten behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Je dient medicatie toe wanneer nodig en verricht (complexe) verpleegtechnische handelingen. Met je enthousiasme weet je patiënten te motiveren en stimuleren om zelfredzaam te zijn en activiteiten te ondernemen.  
 
Met jouw deskundigheid en vakkennis heb je een actieve rol binnen het team van (leerling-) verpleegkundigen, service assistenten, fysiotherapeuten, arts-assistenten en specialisten teneinde de kwaliteit van de zorg voor de orthopediepatiënt te bevorderen. Je voelt je prettig in een klein, hecht team. Oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer respectvol teamwork!

Over ons :
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons gloednieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het Orthopedisch Centrum is een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten.

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde opleiding verpleegkunde en bij voorkeur enkele jaren ervaring als verpleegkundige binnen het specialisme orthopedie;
 • Wij zoeken collega’s die flexibel en sociaal vaardig zijn en graag in teamverband werken;
 • Je bent bereid om aan je eigen ontwikkeling te blijven werken.

Wij bieden je

 • Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de €2.319,- en €3.322,- (FWG 45) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
 • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling;
 • Het Orthopedisch Centrum bied je 144 vakantie uren én 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • 8,33 % vakantiegeld én 8,33 % eindejaarsuitkering.

 Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch:

 • Werken in continue diensten op klinische afdeling met voldoende aflos- en rusttijden en een vitaliteitsprogramma;
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Wij sluiten de vacature zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 1 week een terugkoppeling geven op jouw sollicitatie.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ellen Wijsman (manager) 079 206 56 90.

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.