Search

Uw beweging is onze zorg

Vacature

Verpleegkundige

In het kort:

Aantal uren:24 tot 36
Salaris:Van € 2832 tot € 3824
Schaal: FWG 45
Functiegroep:Verpleegkundige
Solliciteer uiterlijk voor:

Over de functie:

Hé verpleegkundige! Wil jij topzorg leveren in een specialistisch centrum voor orthopedie? Wellicht past deze vacature dan bij jou!  

Hoe ziet je werk eruit in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum? In de rol van verpleegkundige in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum ben je intermediair tussen enerzijds de specialist en anderzijds de patiënt. Je verzorgt, adviseert en begeleidt de patiënt gedurende het verblijf op de afdeling in alle fasen van verpleegproces.

Over ons
In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum kunnen we in volle vaart verder om onze ambities waar te maken. Eén van die ambities is het leveren van de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Wij mogen nog verder groeien en om deze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar een verpleegkundige.

In het Orthopedisch Centrum werken we in kleine multidisciplinaire teams met korte lijnen om patiënten uitstekende zorg te bieden. Dit doen we niet alleen. We werken in nauwe samenspraak met professionals uit de eerste lijn, zowel fysiotherapeuten als huisartsen. Patiënten voelen zich in het Orthopedisch Centrum gezien en gehoord en dat uit zich in de manier hoe patiënten terugkijken op hun bezoek of verblijf in ons centrum. We scoren een 9.2 op patiënttevredenheid.
Daarnaast is het Reinier Haga Orthopedisch Centrum een opleidingscentrum voor orthopeden en voeren we wetenschappelijk onderzoek uit om de zorg continue te kunnen verbeteren.

Over de functie
Je kunt goed zelfstandig werken en stelt op systematische wijze de behoefte van de patiënt aan verpleging en begeleiding vast. Vervolgens maak je een individueel zorg-/verpleegplan, overleg je met de service assistent over het uitvoeren van taken en coördineer je de intensieve zorg. Je observeert en anticipeert voortdurend, zodat je continu de juiste zorg verleent.
Het verplegen, verzorgen en bewaken van patiënten behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Je dient medicatie toe wanneer nodig en verricht (complexe) verpleegtechnische handelingen. Met enthousiasme weet je de zelfredzaamheid van patiënten te motiveren en te stimuleren.

Wat doen wij voor jou?
Wij bieden een prettige werkplek met tal van mogelijkheden om te groeien. Je komt terecht in een informeel en betrokken team waar ruimte is om samen te lachen, mits het werk het natuurlijk toelaat. Van directielid tot stagiaire: iedereen voelt zicht betrokken bij de organisatie en dat merk je. Het management is gemakkelijk aan te spreken en staat open voor feedback.

Wat vragen wij van jou?

 • Een (binnenkort) afgeronde opleiding verpleegkunde op mbo of hbo niveau met belangstelling voor het specialisme Orthopedie;
 • Wij zoeken collega’s die flexibel en sociaalvaardig zijn en graag in teamverband werken;
 • Je bent bereid om aan je eigen ontwikkeling te blijven werken.

Wij bieden je:

 • Het aantal uren per week is bespreekbaar, minimaal 24 uur maar fulltime is ook een mogelijkheid;
 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 45, afhankelijk van je werkervaring, op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform;
 • Wij bieden je een reiskostenvergoeding en een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum bied je 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • 8,33 % Vakantiegeld én 8,33 % eindejaarsuitkering.
 • Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch:
 • Werken in continue diensten op een klinische afdeling met voldoende aflossing, rusttijden en een vitaliteitsprogramma;
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team dat klein is in aantal, maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistische orthopedisch centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers: individueel én als team.

Meer informatie over de functie:

Ben jij enthousiast over deze functie? Je sollicitatie is van harte welkom! Wij sluiten de vacature zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Je kunt van ons verwachten dat wij binnen 1 week een terugkoppeling geven op jouw sollicitatie.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ellen Wijsman (manager Verpleegafdeling) via 079 206 56 90.

De werving voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum wordt uitgevoerd door het HagaZiekenhuis, derhalve verloopt de communicatie rondom het sollicitatieproces via team Recruitment van het HagaZiekenhuis.

Deel deze vacature:

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.