Search

Uw beweging is onze zorg

Verpleegkundigen Gabriëlla en Arlisia van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Voor Arlisia en Gabriëlla is het elke dag weer een feestje om te werken in het Orthopedisch Centrum. “Eke dag als we binnenstappen zijn we weer verwonderd door het gebouw, de faciliteiten, de mogelijkheden en de prettige werkomgeving. En als we er niet zelf aan denken worden we er wel op gewezen door onze patiënten, haha. Patiënten ervaren ons gebouw en de service als een bezoek aan een hotel maar dan met een beetje extra zorg”, aldus beide verpleegkundigen.

Fotobijschrift: Verpleegkundigen Arlisia en Gabriëlla

“In ons werk verzorg, adviseer en begeleiden wij de patiënt gedurende hun verblijf op de afdeling in alle fasen van verpleegproces. Tijdens ons werk op de afdeling komen vele verpleegtechnische handelen voor, dit maakt het werk erg afwisselend en uitdagend. Zijn de medicijnen op orde, voelt de patiënt zich goed, kan ik hem of haar vertrouwen geven met de nieuwe prothese(s). Ons team is informeel en erg betrokken met elkaar. Op de werkvloer is er een zeer goede onderlinge sfeer, wat de patiënten ook opmerken”, aldus Gabriëlla.

In ons verpleegkundig team heeft iedereen een andere achtergrond en expertise, je leert veel van elkaar. Er wordt gedurende het korte verblijf van de patiënt in het OC intensief samengewerkt met een multidisciplinair team. “De lijntjes zijn kort met de zaalarts, met de fysiotherapeuten maar ook met de orthopeden. Patiënten hebben bij ons totaal niet het gevoel dat ze een nummertje zijn en onderling is er totaal geen hiërarchie, dat is fijn werken”, zegt Arlisia.

“Er is bovendien voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling in het OC. Zo zijn een collega en ik in september begonnen met de HBO-V”, aldus Arlisia.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.