Search

Uw beweging is onze zorg

Met twee nieuwe heupen voel ik mij weer 20 jaar jonger

“Zorg dat je lichamelijk helemaal gezond bent voordat je deze operatie ondergaat, des te sneller ben je weer volledig hersteld.”

Koos Groenewegen (72) uit ‘s-Gravezande

Al een paar jaar had Koos Groenewegen last van zijn heup. Nadat hij was gevallen van een ladder op zijn stuitje bracht hij een bezoek aan de huisarts. De huisarts verwees hem door naar ons centrum.

Uit onderzoek bleek dat zijn heup versleten was en vervangen moest worden door een heupprothese. “Binnen 4 weken had ik een nieuwe heup en 11 weken later volgde ook mijn andere heup onder leiding van dokter Langeveld. Mijn herstel duurde slechts 2 maanden. Na 2 maanden deed ik alles weer, fietsen, tillen, zonder enige vorm van pijn. Ik voel me weer 20 jaar jonger.”

Meneer Groenwegen kan weer zonder beperkingen vrijwilligerswerk verrichten bij zijn voetbalclub Westlandia en alleenstaanden helpen met hun tuintje. Hij is dan ook zeer te spreken over de kwaliteit van de geleverde service.

Meneer Groenewegen heeft nog een advies aan andere patiënten: “Zorg dat je lichamelijk helemaal gezond bent voordat je deze operatie ondergaat, des te sneller ben je weer volledig hersteld.”

Koos Groenewegen

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.