Uw beweging is onze zorg

Toegangstijden

Toegangstijden polikliniek

In het Reinier Haga Orthopedisch Centrum  doen we er alles aan om de toegangstijd zo kort mogelijk te houden. Hieronder staan de toegangstijden (ook wel wachttijden) in dagen van de polikliniek opgenomen. Het gaat hier om de toegangstijd tot het eerste polikliniek bezoek. Vanwege het feit dat de meting van de toegangstijden een momentopname is kunnen de toegangstijden in werkelijkheid afwijken. Houd hier rekening mee. De toegangstijden staan per zorgunit vermeld.
Peildatum onderstaande toegangstijden: 20 maart 2023 

Toegangstijden OK

Hieronder staan de toegangstijden in dagen opgenomen voor de meest voorkomende operaties, voor gezonde* patiënten.
*Patiënt heeft geen onderliggend lijden, waarvoor hij of zij préoperatief door een andere specialist gezien moet worden.
Peildatum onderstaande toegangstijden: 20 maart 2023
Wanneer u de toegangstijd te lang vindt, kunt u altijd contact met het RHOC opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare toegangstijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.