Uw beweging is onze zorg

Nieuw directieteam voor het RHOC per 1 juni

De Raad van Commissarissen en aandeelhouders van het RHOC zijn verheugd te melden dat per 1 juni een nieuw directieteam is benoemd voor het RHOC. Klaas Holthuis is benoemd tot algemeen directeur van het RHOC en Chantal van Hal is benoemd tot medisch directeur.

Chantal van Hal en Klaas Holthuis

Klaas Holthuis is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een achtergrond in organisatie en beleid. Hij heeft ervaring als manager zorg en bedrijfsvoering in het Diakonessenhuis in Utrecht, zowel op het gebied van snijdend als beschouwend.

Chantal van Hal is tot voor kort werkzaam geweest als praktiserend orthopedisch chirurg in Ziekenhuis Rivierenland. Naast haar ervaring als medisch coördinator en deelname aan kwaliteitscommissies is zij voorzitter en bestuurslid geweest van het bestuur van de medische staf in Tiel.

Het nieuwe directieteam zal per 1 juni voortbouwen aan de groei van het RHOC en vormen het nieuwe bestuur van het Orthopedisch Centrum.

Met de komst van het nieuwe directieteam neemt het RHOC eind deze maand afscheid van bestuurder a.i. Yolande Mansveld. De komende periode wordt voor beide directieleden een inwerkprogramma verzorgd en een warme overdracht. We wensen Klaas en Chantal veel succes.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.