Uw beweging is onze zorg

Patiënt Arjan Blok na operatie weer op snowboard

Ruim 30 jaar geleden scheurde Arjan Otten op 18 jarige leeftijd zijn kruisbanden af tijdens een ongelukkige stap op weg naar de trein. Zijn herstel duurde maar liefst 3 jaar. De pijn verdween en de stabiliteit in zijn knie herstelde volledig.

In de jaren die volgden snowboardde hij zeer actief, jaarlijks was hij op de piste te vinden. Dit jaar kreeg Arjan echter voor het eerst weer last van zijn knie. Toen hij niet meer kon lopen, besloot hij een bezoek te brengen aan zijn huisarts. Via zijn huisarts werd hij doorverwezen naar het Orthopedisch Centrum op eigen verzoek. Arjan was een aantal jaar terug al eens naar volle tevreden geopereerd aan zijn gebroken bovenarm door orthopeed Kaptijn.

Uit de MRI scan bleek dat er zwevend kraakbeen in zijn knie zat dat de hevige pijn veroorzaakt. Nog geen drie weken na de uitslag van de MRI werd Arjan geopereerd in ons centrum en werden de losse stukjes kraakbeen verwijderd. Nog geen 5 uur na ontvangst in het Orthopedisch Centrum was Arjan alweer thuis. 

“Ik voelde me bij het Orthopedisch Centrum een klant en geen patiënt met persoonlijke begeleiding en dat vond ik erg fijn. Nog diezelfde dag kon ik alweer lopen en na een week was mijn knie weer pijnloos. De communicatie gedurende het volledige traject heb ik als zeer prettig ervaren, aldus Arjan.”

Arjan zal aan het eind van dit jaar al zijn snowboard weer onderbinden tijdens een geplande wintersportvakantie!

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.