Zoek

Uw beweging is onze zorg

RHOC ontvangt Reinier de Graaf Wetenschapsprijs

Woensdagavond 19 april vond in het Reinier de Graaf Gasthuis de jaarlijkse Wetenschapsavond plaats. Tijdens deze avond kregen onderzoekers de gelegenheid hun onderzoek te presenteren aan een breed publiek waarbij ze kans maakten op de Wetenschapsprijs en de Publieksprijs. Voor het RHOC ontving Anne Brouwer een juryprijs met haar presentatie over een nieuw ontwikkeld hulpmiddel, dat ervoor zorgt dat het cement bij een nieuwe knieprothese beter in het bot verdeeld wordt.

v.l.n.r.: Anne Brouwer, Frans van der Horst, Marleen van Rijckevorsel

De researchbureaus Oncologie en Orthopedie openden de avond en vertelden over hun werk en de onderzoeken die uitgevoerd worden binnen RdGG en het RHOC.

v.l.n.r.: Edith van Druten, Carolien Haazer en Brechtje Hesseling
v.l.n.r.: Caner Içli, Anne Brouwer, Laura Buiteman, Marleen van Rijckevorsel en Daan Kamphuis

Het RHOC werd deze avond door nog meer mensen vertegenwoordigd. Zo presenteerde Caner Içli, ANIOS in het RHOC, de resultaten van ons onderzoek naar de Maxera heupkom. Brechtje Hesseling, werkzaam als onderzoeker in het RHOC, vertelde over hoe we in het Orthopedisch Centrum wetenschappelijk onderzoek uitvoeren, en hoe belangrijk de rol van de onderzoekscoördinator is bij het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Anne Brouwer (co-assistent Geneeskunde)
Caner Içli (ANIOS RHOC)

Aanwezigen hebben de avond als leuk en leerzaam ervaren die door de Wetenschapsraad en het Wetenschapsbureau van het RdGG georganiseerd werd.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.