Zoek

Uw beweging is onze zorg

Terugblik nascholingsavond orthopedie 10 oktober

Op 10 oktober hebben we 98 fysiotherapeuten mogen verwelkomen in het RHOC tijdens de nascholingsavond orthopedie. De nascholing was een vervolg op het succes van de eerste nascholingsavond voor fysiotherapeuten van 9 november 2022. Het programma van de avond is mede tot stand gekomen in samenwerking met fysiotherapeuten van de Coöperatie Fysiotherapie Zoetermeer en Zorggroep FEL

De avond begon met een heerlijk lopend buffet, waarbij de fysiotherapeuten de kans kregen om informeel kennis te maken met de orthopedisch chirurgen van het RHOC.

Het plenaire deel werd geopend door algemeen directeur Klaas Holthuis met een presentatie over het ontstaan van het Orthopedisch Centrum en de visie van het Orthopedisch Centrum op de orthopedie.

Na de plenaire opening kregen fysiotherapeuten de kans om deel te nemen aan de diverse deelsessies, die werden verzorgd door de orthopedisch specialisten. Bij aanmelding hadden deelnemers de keuze uit diverse onderwerpen, waaronder ‘Achillespees’, ‘Artrose van de heup’, ‘De hand- en polspraktijk in het RHOC’, ‘Leefstijl binnen de spreekkamer’, ‘Multi-ligamentair knieletsel’ en ‘Schouderinstabiliteit’.

Na het inhoudelijke programma was er tijd voor informeel contact en netwerken. Dit bood de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. De nascholingsavond stond in het teken van het delen van kennis en ervaringen, en het verstevigen van de samenwerking tussen fysiotherapeuten en het RHOC. Het was een inspirerende en leerzame avond.

In 2024 organiseren we in het Orthopedisch Centrum wederom een nascholing voor fysiotherapeuten. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan via deze link aan voor de verwijzersnieuwsbrief van het RHOC.

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.